Jubileumseizoen

Jubileumseizoen VVOP

Jubileumseizoen VVOP

Het voetbalseizoen is officieel en feestelijk afgetrapt op zaterdag 27 augustus. Dit seizoen belooft alles behalve een regulier seizoen te worden. Waar wij voorgaande seizoenen in een negatieve zin geen reguliere (voetbal)jaren hebben gehad door het coronavirus is het dit jaar volledig het tegenovergestelde. Wij hebben namelijk alle redenen om er dit jaar een extra feestelijk seizoen van te maken. Allereerste zijn alle spelers en betrokkenen van VVOP blij en enthousiast om weer een seizoen te spelen of te genieten van het voetbal. Daarnaast staat wij dit seizoen stil bij ons 75-jarig jubileum. Om die reden staan er dit seizoen verschillende activiteiten op de planning. Zie hieronder de feestjaarkalander die opgesteld is door de feestcommissie.  

Feestkalender

Voor de activiteiten zoeken wij ook Vrienden van VVOP. Zien jullie een activiteit welke je graag aan je naam wilt verbinden of zie je andere mogelijkheden om bij te dragen aan de bovenstaande activiteiten? Laat het ons weten in het aanmeldformulier.

Naast de activiteiten zijn er ook nog de volgende mogelijkheden om bij te dragen aan dit jubileum seizoen: 

– een advertentie in onze jubileum glossy; 
– reclame/logo op merchandise (denk aan spel kaarten of handdoeken); 
– kortingsbonnen; 
– cadeautjes voor in de adventkalender; 
– cadeautjes voor veilingen en verlotingen; 
– een financiële bijdrage voor de festiviteiten. 

Het kan natuurlijk ook dat jullie zelf ideeën hebben om aan dit jubileum seizoen bij te dragen. Wij horen dit uiteraard graag. In onderstaand aanmeldformulier kan je aangeven wat je zou willen bijdragen/sponseren aan dit seizoen, maar je kan ook je eigen ideeën doorgeven of een vraag stellen.   

Wij hopen er met z’n allen een feestelijk seizoen van te maken en hopen jullie ook terug te zien op de feestavonden.  

Financiele bijdrage voor alle teams van VVOP.

Alle teams van VVOP mogen gebruik maken van een financiële vergoeding om iets leuks van te doen, denk bijvoorbeeld aan een middagje bowlen, een patatje eten bij een sponsor of een avondje stappen.

Besteedt één van deze bonnen ook bij één van onze partners. Onze partners zijn onder andere Lounge3, de Boshoek en Ackersate.

Omdat VVOP dit jaar 75 jaar bestaat kan elk team daarom 2 x 75 euro aanvragen. De eerste aanvraag kan je per team vanaf nu doen en vanaf januari 2023 is het mogelijk om de tweede keer aan te vragen.

Vul onderstaand formulier dus in voor jouw team! Let op: er wordt één aanvraag per team in behandeling genomen.