Evenementen

Terugblik bedrijfsbezoek Iwaarden

Afgelopen woensdag 12 april was het weer zover: een bedrijfsbezoek bij één van onze sponsoren. Deze keer waren wij uitgenodigd door en bij Iwaarden. Iwaarden bedrukt en levert voor VVOP al enkele jaren de borden en vlaggen die langs de velden te zien zijn. Maar dat is zeker niet het enige wat Iwaarden kan.

Met meer dan 30 man werden wij ontvangen door het team van Iwaarden in de bedrijfshal. In de presentatie, gegeven door Gert & Annekoos, werden wij virtueel meegenomen in alle mogelijkheden die Iwaarden te bieden heeft. Na deze presentatie werden wij in 2 groepen opgesplitst en onder leiding van Gert of Annekoos meegenomen door het pand. Tijdens deze rondleiding namen zij ons niet alleen mee langs verschillende afgeronde projecten, maar zagen wij het team ook in actie. Er werd een busje gewrapt en de kampioensfoto van VVOP 1 werd groot afgedrukt.

Na de interactieve rondleiding was er een heerlijk buffet en werd er nog lang nageborreld. Voordat je naar huis ging, kreeg iedereen nog een Iwaardens IPA biertje mee en een telefoonhouder.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en willen hierbij iedereen nogmaals bedanken voor zijn of haar komst en met name Gert & Annekoos voor hun fantastische enthousiasme en gastvrijheid 💙🤍

Ps. Tijdens het bedrijfsbezoek is er ook een belangrijke mededeling gedaan; waarover later meer! 🔜

Gerelateerde nieuwsberichten