Planning seizoen 2023-2024

Planning seizoen 2023-2024

De terugblik inzake het afgelopen seizoen is er nog niet uit en hier alweer een bericht inzake het volgende seizoen (2023/2024). Door de ontwikkelingen van afgelopen jaar hebben wij een mooi draaiboek kunnen opstellen. Daarnaast hebben wij nog meer ideeën welke wij willen uitwerken en daar worden jullie vanzelf in meegenomen.

Bedrijfsbezoek Kalvermesterij G. Vermeer

De ‘vastgestelde’ events kunnen jullie alvast in de agenda zetten. Zie de agenda ‘upcoming events’. Het eerste event zal plaats vinden op woensdag 27 september bij Kalvermesterij G. Vermeer (Gerard Vermeer). Verwachtte starttijd rond een uur of 17:00. Gerard Vermeer gaat een rondleiding geven en een spreker vanuit de VanDrie Group zal een presentatie houden. Daarnaast zal er uiteraard voor de innerlijke mens gezorgd worden, geef aan of je blijft voor het eten. Iedereen die interesse heeft is uitgenodigd. Meld je aan middels deze link: www.vriendenvanvvop.nl/inschrijven-bedrijfsuitje/

Wij communiceren dit tijdig omdat de zomervakantie eraan komt, zodat een ieder hier rekening mee kan houden. Voor je het weet is het alweer september.

Aangezien dit bedrijsbezoek in september plaats vindt willen wij ook de pakketten (met munten) deze avond weggeven aan de sponsoren die zich aanmelden (dit scheelt ons logistiek veel tijd). Een extra goede rede om aan te melden :p Degene die niet aanwezig kunnen zijn gaan het pakket later ontvangen.

Stand van zaken

– Inmiddels bestaat de sponsorcommissie uit 9 personen. Wij zijn hier erg blij mee, want met zijn alle hebben wij inmiddels hele mooie stappen gemaakt.
– Op dit moment wordt de laatste slag geslagen inzake de contracten. Wij hopen dit begin seizoen 2023/2024 allemaal afgerond/getekend te hebben.
-De website www.vriendenvanvvop.nl zal de komende periode ook steeds meer gevuld gaan worden, zodat hier alle informatie verder terug te vinden zal zijn inzake sponsoring.
– In het nieuwe seizoen hopen wij alle logo’s te hebben ontvangen, zodat wij deze digitaal kunnen laten zien op een scherm in de kantine.

Zomervakantie

Er zal wellicht tussentijds nog berichtgeving volgen vanuit ons, maar bij deze wensen wij een ieder alvast een hele fijne zomervakantie/zomerstop toe en geniet ervan!
Mochten er vragen of opmerkingen zijn, jullie weten ons te vinden.

Gerelateerde nieuwsberichten