Nieuwe jassen vrijdagochtendploeg

Sponsoring door Docpaint en Poel van jassen vrijdagochtendploeg

Al sinds jaar en dag heeft VVOP een “vrijdagochtendploeg”.
Deze oergezellige club bestaat uit leden waarvan de meesten reeds met pensioen zijn.
Op elke vrijdagochtend wordt door hen het hele sportterrein aan de Roelenengweg netjes gemaakt en gehouden, maar ook onderhouden. Schilderwerk, snoeien, sponsorborden ophangen, afval scheiden; niets is ze te gek.

Deze mannen staan in weer en wind klaar voor onze vereniging, maar in de praktijk is dat ook in de regenbuien of de kou van de afgelopen periode. VVOP is zeer dankbaar voor dit alles want het scheelt de club veel geld dat uitgespaard wordt en hierdoor voor andere zaken gebruikt kan worden.
Om de mannen ook goed en warm gekleed naar buiten te sturen hebben wij onze sponsor Docpaint bereid gevonden om een forse bijdrage te doen aan de aanschaf van goede warme jassen voor de mannen.
Tevens hebben wij Poel als sponsor benaderd of zij iets konden betekenen voor de club en jassen zouden kunnen leveren.

Na een inventarisatie van de behoefte is er een keus gemaakt tussen de jassen die leverbaar zijn.

Dit heeft geresulteerd in hele mooie jassen die door Docpaint zijn gesponsord en waarbij Poel ook een scherpe prijs heeft gerekend.
Als klap op de vuurpijl heeft Beda Workwear uit Voorthuizen de jassen bedrukt tegen een vriendenprijs waardoor er uiteindelijk vanuit sponsoring door drie bedrijven dit mogelijk is geworden.

Hartelijk voor deze sponsoring waardoor de mannen van de vrijdagochtend er weer warmpjes bij lopen!