Interview

“Zet de Phone House niet buitenspel, maar neem ze mee in je opstelling!”

De Phone House is in Voorthuizen een begrip wat niet meer uit de winkelstraat weg te denken is. Deze maand zijn zij de sponsor van de maand en ben ik langs geweest bij Mike om bij te kletsen over de ontwikkelingen bij de Phone House.  

Onafhankelijk 

Wat is de overeenkomst tussen de Phone House en van den Hul en Luigjes? Beide bedrijven zitten in Voorthuizen gevestigd en geven onafhankelijk advies. De Phone House kan zowel particuliere als zakelijke klanten voorzien van onafhankelijk advies met de voordeligste aanbiedingen en de beste service op het gebied van telecommunicatie.  

Als jij nu naar je telefoon en bijbehorend abonnement kijkt. Waar heb jij deze aangeschaft? En hoe ben jij tot het besluit gekomen om het op die desbetreffende plek/website te kopen? Nog belangrijker: heb je erover nagedacht om de Phone House binnen te lopen?  

In de tijd van nu gebeurt heel veel online. We bestellen onze kleding, kerstcadeautjes en zelfs onze last-minute boodschappen online. Vaak denken we online ook de beste aanbiedingen te vinden omdat we het snel en gemakkelijk kunnen vergelijken. Maar zijn dat wel de beste aanbiedingen? En wat gebeurd er als er iets niet goed is of kapot gaat?  

De Phone House is niet perse altijd duurder dan de online aanbieders en kan samen met jou op zoek naar de beste optie welke bij jou behoeftes past! Dus ben jij toe aan een nieuw abonnement of telefoon en denk jij de beste deal online te hebben gevonden? Loop de Phone House binnen en kijk of zij het wellicht beter voor jou kunnen regelen.  

Service 

Naast het onafhankelijke advies staat de service bij de Phone House in hoog vaandel. Deze service maakt de prijzen voor het afsluiten van jouw nieuwe abonnement niet duurder dan via een online web gigant. Ook als jij je telefoon ergens anders vandaan hebt, ben je alsnog van harte welkom bij de Phone House voor de service mogelijkheden.  

De Phone House doet de reparaties zelf (schermen en accu’s) in Barneveld. Het voordeel hiervan is dat jij je telefoon niet hoeft op te sturen en kwijt bent voor minstens een week. Vaak kan de Phone House jouw mobiel al binnen 1,5 tot 2 uur repareren.   

Het uiteindelijke doel is dat de klant tevreden met een werkend toestel de deur uitgaat. Dit noemen zij ook wel de “WOW factor”.  Dit betekent: werkend op weg. Dus de klant heeft niet alleen de best passende deal, maar indien nodig zijn ook alle apps van de vorige mobiel overgezet.  

De Phone House heeft een standaard lijn in de winkel qua modellen en hoesjes etc., maar zij kunnen ook buiten deze lijn om voor de meeste modellen en toestellen van alles bestellen 

Zakelijk 

Zowel ZZP’ers als klein zakelijke klanten die vaste telefonie en internet op de zaak hebben en bijvoorbeeld nog twee mobiele telefoons denken nu vaak niet aan de mogelijkheden van de Phone House. Bijna alle abonnementen die zij particulier doen, kunnen zij ook zakelijk doen. Daarbij is er geen minimum of maximum aan bedrijfsgrootte.  

Wellicht interessant om het gesprek aan te gaan met de Phone House om eens te kijken naar de mogelijkheden die zij bieden om zowel internet als telefonie beter in te richten binnen jouw bedrijf. Dit kan ook door jouw huidige factuur/contract naar hen op te sturen zodat zij kunnen beoordelen of zij een betere en passende deal voor je kunnen regelen.  

VVOP 

Mike is een geboren en getogen Voorthuizenaar en is van kleins af aan als betrokken geweest bij VVOP. Zo is hij begonnen als speler, maar heeft hij ook teams getraind en is hij leider geweest. Nu is hij uitgeweken naar onze buren van de Kieviten omdat hij niet meer op zaterdag kan voetballen in verband met de openingstijden van de winkel. Toch is hij nog vaak te vinden op VVOP om te kijken bij de jongens en af en toe een balletje mee te trappen.  

Contact 

Laat de Phone House vrijblijvend met je meekijken naar je huidige abonnement. Zij kunnen daar met hun expertise er een frisse blik op werpen om te beoordelen of deze nog bijtijds is of toe is aan vervanging.  

Kom een keer langs voor een bakje koffie en laten we connecten!

Credits voor de foto gaan naar BDU.

Gerelateerde nieuwsberichten