Nieuws

Cooster zorgt voor betere analysemogelijkheden binnen VVOP.

Op de website van Cooster schrijven ze het volgende: “(..) wie vanaf de zijlijn met vakkundigheid en ervaring het speelveld bekijkt, ziet het vaak net iets beter dan de spelers zelf.”

Nu heeft Cooster ervoor gezorgd dat de trainers en technische staf van VVOP vanaf de zijlijn met nog meer vakkundigheid het speelveld en de spelers kunnen analyseren. Hoe hebben zij dit gedaan? Cooster heeft VVOP in verband met het 75-jarig bestaan een cadeau gegeven, namelijk een mobiele camera voor het filmen van wedstrijden en trainingen om het vervolgens te kunnen analyseren. Het is een flexibel en mobiel systeem wat per wedstrijd/training eenvoudig is op te bouwen en draadloos is te bedienen. Dit is een type camera waarmee je tegenwoordig eigenlijk niet zonder kunt en waarmee je herkenbare beelden kunt uitlichten én delen met de spelers. In december is de camera uitvoerig getest en vanaf januari gaat VVOP ermee aan de slag!

VVOP dankt Cooster voor deze prachtige moderne camera. En zal de komende maanden volop gebruik maken van deze aanvulling voor de technische staf.